15 Temmuz 2016 Demokrasi zaferi okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin yoğun katılımı ile coşkuyla kutlandı.

15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve Türk milletinin milli iradesine karşı bir darbe girişimi düzenlendi.

Bu teşebbüs, Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ve halkımızın milli iradeye sahip çıkması ile zaferle sonuçlandı.

Okulumuzun açıldığı ilk hafta öğretmen ve öğrencilerimiz 15 Temmuz Demokrasi Zaferini, gazi ve şehitlerimizi anma programı hazırlayarak, tüm öğrencilerimize bir kez daha o günü, hainleri ve milletçe birlik beraberlik içinde olmanın başarısını aktardılar. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, Allah bir daha bu şekilde bir hainlik ülkemize yaşatmasın diyoruz.

Yayın: 05.10.2016 - Güncelleme: 05.12.2019 22:57 - Görüntülenme: 655