T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / YILDIRIM - Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

2015-2016 TÜBİTAK ÖDÜL TÖRENİ

2016 YILI HAZIRAN AYINDA AÇILIŞI YAPILAN VE 3 GÜN SÜREN TÜBİTAK 4006 BİLİM ŞENLİĞİNİN SERTİFİKA DAĞITIMI ve ÖDÜL TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

 

 1-3 haziran 2016 tarihinde okulumuz spor salonunda yapılan TÜBİTAK 4006 ortaöğretim öğrencileri proje sergisinin TÜBİTAK tarafından gönderilen sertifikalarının katılımcı tüm öğretmen ve öğrencilerimize dağıtımı coşkulu bir törenle gerçekleştirildi.

Sergi süresince 57 proje üç farklı kategoride puanlama ile değerlendirildi. Katılımcı konuklar, jüri ve katılımcı öğrenci olarak belirlenen kategorilerde değerlendirmede oldukça zorlayıcı projeler mevcuttu.

Program Okul Müdürü Mehmet Akif Bingöl'ün açılış konuşması ile başlamış, sırasıyla Türk Edebiyatı öğretmenimiz Yeliz Emek ve 12-A gazetecilik öğrencisi Furkan Aydın'ın TÜBİTAK ile ilgili duygu ve düşüncelerini aktardığı konuşması ile devam etmiştir.

Devamında geçmiş yıllarda okulumuzda yapılan TÜBİTAK sergilerinden görüntüler ve öğrencilerimizle yapılan TÜBİTAK konulu röportaj sunumu aktarılmıştır. Öğrencilerimizin halkoyunu oyunları ve canlı performanslarla renklendirdiği programda, Okul Müdürü Mehmet Akif Bingöl'ün, 3 farklı kategoride derece alan öğrencilere plaket takdimi gerçekleştirilmiştir.

Program TÜBİTAK tarafından gönderilen sertifikaların tüm öğretmen ve öğrencilerimize dağıtımı ile renkli görsellerle sona ermiştir.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 10.02.2017 - Güncelleme: 05.12.2019 22:43 - Görüntülenme: 485
  Beğen | 0  kişi beğendi

Etiketler :
TÜBİTAK 4006,