T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / YILDIRIM - Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

EŞREF KOLÇAK YILDIRIM MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İLE...

TÜRK SİNEMASININ USTA OYUNCUSU EŞREF KOLÇAK, YILDIRIM MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENİLERİ İLE YAPILAN SÖYLEŞİYE KATILDI.

 

Yıldırım Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi ve Bursa Büyük Şehir Belediyesi Tiyatro Atölyesi işbirliği ile yapılan sinema günleri kapsamında Türk sinemasının usta oyuncusu EŞREF KOLÇAK okulumuz öğrencileri ile bir araya geldi.

Program; Okul Müdürü Mehmet Akif Bingöl´ün açılış konuşması ile başladı. Konuşmasında heyecan ve mutluluğunu ifade eden Bingöl, Eşref Kolçak´ın okulumuza yaptığı ziyaret dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

Program, okulumuz 10, 11 ve 12 iletişim sınıfları öğrencileri olan Yusuf Bozkurt, Berna Arı, Hasan Üren, Ahmet Toksoylu, Gülay Yılmaz, Ömer İşcanlı, Tuğba İnceel, Ezo Metin, Serkan Akkuş, Buse Batmaz ve İrem Akgül tarafından hazırlandı.

 

Öğrencilerimiz konferans salonunu Türk sinemasından karelerle süsledi. Eşref Kolçak filmlerinden küçük kuplelerin canlandırması yapıldı. 11-N RTV öğrencisi Berna Arı tarafından söyleşi başlatıldı. Program süresince anılarından söz eden Kolçak, işini severek yapmanın önemini vurguladı. Türk sinemasının gelişiminden ve oyuncu olmanın güzelliğinden söz etti. Öğrencilerin sorularını yanıtlaması ve imza dağıtmasının devamında fotoğraf çekimi için sıraya giren öğrencilerin oluşturduğu renkli karelerle program sona erdi.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 10.02.2017 - Güncelleme: 05.12.2019 22:43 - Görüntülenme: 1181
  Beğen | 0  kişi beğendi