Şbt

Merhaba kıymetli okur, ben Okul Psikolojik Danışmanı Atıf ORMAN.Bundan sonra düzenli olarak sizlere önemli gördüğüm bazı konular hakkında bilgi verici yazılar yazacağım.İlk olarak psikolojik sağlamlık ile başlamak istiyorum.

Ock

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Bursa Bölge Müdürü Ali Fuat Gölbaşı okulumuz konferans salonunda Gazetecilik ve Radyo ve Televizyon öğrencileriyle bir araya geldi. Kendilerine okulumuza yaptıkları nazik ziyaretten ötürü teşekkür ederiz.

Kas

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü İlk Yardım Eğitim Biriminden İlk Yardım Eğitmeni Gülseri Akyüz tarafından okulumuz 9. ve 10. sınıf  öğrencilerine yönelik İlk Yardım Farkındalık eğitimi verilmiştir. Kendilerinize okulumuz olarak çok teşekkür ederiz.

Kas

“Hayata Değer Katan Bireyler Yetiştiriyoruz” mottosuyla eğitim – öğretim hayatına devam eden Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, TS ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Sistemi, "TSENISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi"ve"TSENISO14001Çevre YönetimSistemi" belgelendirme hizmetinin devamı için yıllık olağan denetleme gerçekleştirildi.

Kas

Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri tarafından 24 Kasım Öğretmen Günü etkinlikleri kapsamında masa tenisi turnuvası gerçekleştirildi.

Kas

Müdür Yardımcısı Asuman ÖZŞİMŞEKLER koordinatörlüğünde düzenlenen "Kimyasalların Organlar Arası Yolculuğu " isimli proje kapsamında okulumuz öğrencilerinden Barış Ali, Sare Tahtacı, Mehmet Karabulut, İsmet Bakmaz, Eren Gürtekin, Kerem Yüksel ve Mert Yeni isimli öğrencilerimizin yer aldığı e -Twinning projemiz ULUSAL KALİTE ETİKETİ ÖDÜLÜ almaya hak kazanmıştır.

Kas

Geleceğe Nefes Cumhuriyet'e Nefes sloganıyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan himayesinde gerçekleştirilen 11 Kasım Miili Ağaçlandırma Günü etkinliği Okulumuz Müdür Yardımcılarından Özlem Kotanoğlu ve Asuman Özşimşekler koordinatörlüğünde 15 öğrencimizin katılımıyla Mudanya/ Göynüklü köyünde gerçekleştirilmiştir.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü anma günü ve Atatürk haftası programı gerçekleştirildi.

Okulumuz öğrencileri
Değirmen Gençlik Kısa Film Okumaları kapsamında 2. Uludağ Kısa Film Festivali’nde üçüncülük ödülü alan “Karıncanın Ayak İzleri” filmini izleyip yarışmanın jürisi de olan şair, yazar ve sinema eleştirmeni Nevzat Çalıkuşu ile film okumasını gerçekleştirdi.

Kas

Okulumuz mezun öğrencileri ATV A Haber Bursa Bölge Müdürü Yusuf Gül, İhlas Haber Ajansı Asayiş Muhabiri Emir Aktaş ve Demirören Haber Ajansı Asayiş Muhabiri Yiğithan Hüyük gazetecilik öğrencilerimiz ile biraraya geldi.

Ekm

Bu sene 10.’su düzenlenen Yıldırım Mtal 10. Kısa Film Yarışması ödül töreni gerçekleştirildi.

Ekm

İnsan hakları, çevre duyarlılığı, yaşlı ve çocuk, kültürel mirasların korunması gibi birçok alanda projeler geliştiren Yıldırım Belediyesi iyilik hareketi Değirmen Gençlik gönüllüleri ve okulumuz öğrencileri proje kapsamında Yıldırım ilçesi Mimar Sinan Mahallesinde oturan yatağa bağlı Kezban Bozkırı ziyaret etti.

Ekm

Okulumuz konferans salonunda velilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımı ile Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Ekm

Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde doğal afetlerle mücadele kapsamında kurulan Yıldırım Tim “AFAD’A HAZIRIZ PROJESİ” kapsamında Bursa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nde hazırlık eğitimine katıldı.