OCAK 2017 KARNE TÖRENİ

YILDIRIM MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ 2016-2017 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILININ I. DÖNEMİNİN SONUNDA KARNELERİNE KAVUŞTU..

2016-2017 Eğitim - Öğretim Yılı 1. Dönemi 20 Ocak Cuma günü itibariyle sona erdi. 1. Dönem Eğitim – Öğretim yılının son bulması dolayısıyla coşkulu bir karne töreni düzenledik. Törende 1.Dönem eğitim öğretim yılında gerek yarışmalarda gerekse sportif faaliyetlerde derece alan öğrenci ve öğretmenlerimize onurluk ve ödülleri takdim edildi. Ayrıca törende İletişim Lisesi, Anadolu Meslek Lisesi ve Ticaret Lisesi şube birincileriyle birlikte 12. Sınıf okul birincileri de unutulmadı. Tören sonunda öğrenciler sınıf öğretmenlerinden karnelerini aldılar. Törende Okul Müdürümüz Mehmet Akif BİNGÖL; Bütün bir dönem çalışan, yorulan ve emek sarf eden öğrenci ve öğretmenlerimize iyi dilek ve temennilerini sunarken gelecek dönemde daha başarılı sonuçlar alabilmeleri için öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Bu törende emeğini esirgemeyen tüm idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 10.02.2017 - Güncelleme: 05.12.2019 22:43 - Görüntülenme: 954

Etiketler :