OKUL MÜDÜRÜMÜZ ÖMER YILMAZ'IN 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım, Sevgili Öğrencilerim ve Saygıdeğer Veliler,

Yeni Okul Müdürünüz olarak sizlerle buluşmanın heyecanı ve sevinci içerisindeyim. Uzun bir yaz tatilinden sonra başlayan 2019-2020 eğitim öğretim yılını büyük bir sevinç ve heyecanla karşılıyoruz.

Bugün, Yıldırım MTAL ailesi olarak 1376 öğrenci, 78 öğretmen ve 4 yardımcı personelimiz ile yeni bir eğitim öğretim yılına başlangıç yapıyoruz.

Sevgili Öğrencilerim;

Hedefimiz, geleceğimizin teminatı olan sizleri, ülkesine ve milletine faydalı, kendini sürekli geliştiren ve üreten iyi bir vatandaş olarak yetiştirmektir.

Bu süreçte sizler tatildeyken sizler için en uygun eğitim öğretim ortamı sunma gayretimiz yaz tatili boyunca devam etmiştir. Sizlerin daha verimli ve güzel eğitim almanız için 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında tekli eğitime geçmiş bulunmaktayız.

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım, Kıymetli Meslektaşlarım;

Sizler öğrencilerimizin hayat kapılarını açan anahtarlarsınız.

Çocuklarımıza rehberlik ederek, çocuklarımıza yol göstererek, her anında onları hayata hazırlamak için verdiğiniz gayret takdire şayandır.

Sizlere Öğrencilerim ve şahsım adına şükranlarımı sunarım.

Sevgili Velilerimiz;

Okulumuzun, ailemizin aslî bir parçası olduğunuzu unutmayınız. Sabırla ve fedakârca büyüttüğümüz çocuklarımızı usanmadan dinleyelim. Onlara kulak verirsek, kendilerini ifade etmelerine fırsat tanırsak, emin olun ki her çocuğumuz uygun imkan ve ortamı bulduğunda çok güzel işler yapacaklar ve başarılara imza atacaklardır.

Sevgili Öğrencilerim,

Sizler için millî ve manevi değerlerine sahip çıkan, dünyadaki gelişmeleri takip eden, bilime sevdalı, teknoloji üreten ve mutlu bireyler olarak sizleri geleceğe hazırlamak bizim birinci vazifemizdir.

Sizler ülkemizi daha güçlü yarınlara taşıyacaksınız.

Bu yüzden hem kendinize, hem ailenize ve hem de milletimize karşı sorumluluklarınızı aşkla yerine getirmeniz sizden tek beklentimiz.

Biz her daim yanınızdayız ve tek işimiz size hizmet etmektir.

Sizlerden de tek beklentimiz çok çalışmanızdır.

Bu düşüncelerle Öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve bütün eğitim camiamıza 2019- 2020 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum.

Ömer YILMAZ

Yayın: 08.09.2019 - Güncelleme: 03.12.2019 17:15 - Görüntülenme: 1761