Tam Bir Şenlik Havasında Geçen 4006 Tübitak Bilim Fuarları Proje Sergimiz Büyük İlgi Topladı.

1-3 Haziran 16 tarihlerinde gerçekleştirdiğimiz 4006 Tübitak Bilim Fuarları Proje Sergimiz öğretmen, öğrenci, idareci ve velilerimiz tarafından büyük ilgi ve beğeni topladı. 150 öğrenci ve 40 öğretmenimizin büyük uğraşlar sayesinde hazırladığı toplam 56 projenin görücüye çıktığı Proje Sergimiz tam bir şenlik havasında geçti.

Öncelikle; Başından sonuna kadar Proje Sergimizin hazırlanması ve organizasyonunu takip eden Proje Yürütücüsü Öğretmenimiz Nihal Albay' a bu üstün ve özverili gayretinden dolayı teşekkür eder şükranlarımızı sunarız. Ayrıca Proje Sergimize emeği geçen Öğretmen, Öğrenci ve idarecilerimize tüm okulumuz adına teşekkürlerimizi sunarız.

Yayın: 16.06.2016 - Güncelleme: 05.12.2019 22:57 - Görüntülenme: 1399