Uludağ Üniversitesi İİBF Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tayyar Arı Okulumuzda

Uludağ Üniversitesi İİBF Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tayyar Arı, Gazetecilik Alanı Öğrencilerimizin daveti ile okulumuza gelerek, öğrencilerimizle unutulmayacak bir söyleşiye imza attı.

Üniversitelerin söyleşilerine sıklıkla katıldığını, ancak daha önce hiçbir lise hatta meslek lisesinde program yapmadığını ifade eden ARI, öğrencilerimizin özel davetini kırmayarak okulumuza konuk oldu. 15 Temmuz sürecini ele alındığı seminer, yaklaşık 2 saat sürdü. Konuğumuz, 15 Temmuz Darbe Kalkışmasında kesinlikle birçok ülkenin de bu olayın içinde bulunduğunu ve bu ülkelerin en önemli rolün Amerika'nın olduğunu ifade etti. ABD'nin bilgisi olmadan Türkiye'de bir darbe olmayacağı çünkü esas düşmanının aslında Amerika olduğunu ve Türkiye'nin aleyhine alınacak her karar için destek vereceğini belirtti.

Seminerin sonlarına yaklaşırken Tayyar ARI, öğrencilerin sorularını yanıtladı, bu sırada keyifli dakikalar yaşandı. Okul Müdürümüz Mehmet Akif BİNGÖL'ün profesör doktora teşekkür konuşmasının ardından konuğumuza okulumuz adına ve günün hatırasına plaket ve çiçek takdim edildi.

Yayın: 22.11.2016 - Güncelleme: 05.12.2019 22:49 - Görüntülenme: 818