T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / YILDIRIM - Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

YILDIRIM MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2016 AŞURE GÜNÜ

Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yıldırım Belediyesi ile işbirliği yaparak okul bahçesinde halkımıza aşure ikramında bulundu.

 

Her geçen gün yaptıkları güzel davranışlar ve duyarlılığıyla diğer okullara örnek olan, farkını gösteren Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, anlamlı etkinliğe daha imza attı.

Üzerinden asırlar geçmesine rağmen hala önemini yitirmeyen, tartışmasız paylaşmanın en güzel örneklerinden biri olan Aşure Günü; Yıldırım Belediyesi ile işbirliği yapılarak kutlandı.

İkramın açılışını programımıza katılarak bizleri onurlandıran Yıldırım Kaymakamı Sayın Mehmet Aydın yaptı. Okul Bahçesine kurulan kazanlardan öğrencilerimize ikramı elleri ile yapan Sayın Mehmet Aydın´ın keyfi objektiflerimize verdiği görüntülerden anlaşılmaktaydı.

Ayrıca Yıldırım Kaymakamı Sayın Mehmet Aydın, değerler eğitimi projesi kapsamında okulumuzda düzenlenen "Saygı, Sevgi ve Hoşgörü" içerikli programımızın onur konuğu olarak öğrencilerimizle söyleşiye katıldı.

 

Yıldırım Belediyesinin sponsor olduğu ve Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin organize ettiği Aşure Gününde; Yıldırım İlçe Kaymakamı Mehmet AYDIN, Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat TOPAL, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Cengiz AKBULUT ve Ahmet GÜNTEKİN, Memur Sen Belediye Şube Başkanı Numan ŞEKER, Yıldırım çevresindeki okul müdürleri, okulumuz öğretmenleri ve veliler bizleri bu özel günde yalnız bırakmadı. Bu anlamlı günde paylaşmanın önemi vurgulanırken yaklaşık 2 bin kişiye aşure dağıtıldı.

 

Aşure Günü Etkinliği objektiflere verilen güzel ve samimi karelerle sona erdi.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 30.11.2016 - Güncelleme: 05.12.2019 22:49 - Görüntülenme: 567
  Beğen | 0  kişi beğendi