Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gazetecilik Öğrencileri Dergi Yayınladı.

Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gazetecilik Öğrencilerinin hazırlamış oldukları Kültür-Sanat içerikli dergisi  ‘12 PUNTO’ yayınlandı.

Alan öğretmenleri Esma Özkayaoğlu, Handan Akhan ve 11/A Gazetecilik öğrencilerinin hazırladığı 12 Punto isimli dergisi yayınlandı.

Gazetecilik Alan Şefi Can Akbulak, “ Alan öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin hazırladığı dergimizle ilgili gurur ve mutluluk duyuyoruz” dedi.

Okul Müdürü Ömer Yılmaz, “ Geleceğin genç ve dinamik iletişimlerini sektöre hazırlamaya devam ediyoruz. Tüm bölümlerimizde teorik eğitimlerin yanı sıra pratik ve saha temelli eğitimleri esas alarak teoride yazılan bilgileri pratikte uygulamaya koyarak öğrencilerimizin mesleğe ilgilerini arttırmaya devam ediyoruz. Gazetecilik Alanımızın öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan 12 Punto dergisi de bunlardan birisi. Emek ve çaba ile özenle hazırlanan dergimizin hazırlanış aşamasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

22-05-2023

Yayın: 22.05.2023 - Güncelleme: 22.05.2023 12:15 - Görüntülenme: 185