T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / YILDIRIM - Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İSG Entegre Yönetim Sistemi Denetiminde

“Hayata Değer Katan Bireyler Yetiştiriyoruz” mottosuyla eğitim – öğretim hayatına devam eden Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, TS ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Sistemi, "TSENISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi"ve"TSENISO14001Çevre YönetimSistemi" belgelendirme hizmetinin devamı için yıllık olağan denetleme gerçekleştirildi. 

Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ömer Yılmaz, hizmet kalitesini artırma ve memnuniyeti en üst düzeyde tutma konusundaki kararlıklarına vurgu yaparken gerçekleştirilen denetimden memnun olduklarını dile getirdi. Hizmetleri etkin ve verimli bir şekilde yönetme, sürekli iyileştirme süreçlerini benimseme ve öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin memnuniyetini en üst düzeyde tutma konusundaki kararlılığın devam edeceğini belirtti. Yılmaz, “Kurumsallaşma çalışmalarıyla toplam kalite yönetimi prensiplerini benimseyerek, kurumumuzda daha iyi ve standartlara uygun, beklentilerinin de üzerinde hizmet sunma yolculuğunu başarıyla sürdürmekteyiz" diye konuştu.

Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin belgelendirme hizmetinin yenilenmesi amacıyla gerçekleştirilen denetime Türkiye’nin farklı şehirlerinden alanında uzman kişiler geldi. Denetime Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Mahmut Çamlı başkanlık yaparken, yine Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Halis Çelik, Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Fatma Durdu Aksoy, İstanbul Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Ali Gül ve Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Oktay Köse de Entegre Yönetim Sistemi denetçileri olarak iki gün boyunca okulda bulundular.

 

Eğitim – öğretim sürecindeki verimliliğin arttırılması amacıyla çalışmalarını titizlikle sürdüren Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Entegre Yönetim Sistemi Ekibi, 2022 yılında başarılı bir denetim sürecinden geçerek Entegre Yönetim Sistemi belgesi almaya hak kazanmıştı.

 23-11-202323-11-202323-11-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.11.2023 - Güncelleme: 23.11.2023 17:05 - Görüntülenme: 258
  Beğen | 0  kişi beğendi