Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mimar Sinan Mah. 2. Münevver Sok. No9 Yıldırım / BURSA
Vizyon
Eğitim ve Öğretim yönüyle donanımlı, çağın gereksinimlerine cevap verebilecek öğrenciler yetiştirerek ülke kalkınmasına katkı sağlayan, alanında yeniliklere ve gelişmeye açık, kurumsallaşmış, geleneği olan, çağdaş, akılcı ve tercih edilen bir kurum olmak.
İyi iş ve insan ilişkileri kurabilen girişimci elemanlar yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuz Sosyal ve Sportif alanlarda da aktif ve başarılı olup çeşitli spor müsabakalarında Bursa İl genelinde ve Türkiye genelinde başta birincilik olmak üzere çeşitli dereceler elde etmiştir. Özellikle atletizm ve güreş branşlarında Türk Milli Takımına sporcu yetiştirmiş ve bu sporcular başarılı sonuçlar elde etmişlerdir. Okulumuz idarecileri, öğretmenleri ve diğer personelleri olarak bizler; Kaliteli Eğitim ve Öğretimin yanında 4 yıllık üniversiteye öğrenci kazandıran, Okulumuzdaki alanları en iyi şekilde öğrenen , kullanan ve okulda öğrendikleri bu bilgilerini sektöre en iyi şekilde aktaran ve uygulayan bilgili gençleri Bursa’mızın sanayisine ve hizmet sektörüne ara eleman olarak kazandırmaktayız. Ayrıca öğrencilerimizi sosyal ve kültürel faaliyetlerle gelişmelerinde önemli katkıda bulunan bir Eğitim kurumu olarak çalışmalarımızı bütün hızı ile bu doğrultuda başarıyla devam ettirmekteyiz.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
PAZARTESİ-SALI-ÇARŞAMBA-PERŞEMBE-CUMA 08:30/ 17:10
Kalorifer(Doğalgaz)
Ulaşım
Arabayatağı Metro Durağından D-1, D-1A D-2, D-2A, 1-K, 1-G otobüsleri ve Şevket Yılmaz Araştırma Hastanesine giden tüm otobüs ve minibüslerle ulaşım sağlayabilirsiniz.
Yerleşim Yeri
Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi üstü Barış Manço Kültür Merkezi yanı
Merkez İlçe
Kız Futbol Takımı Kız Voleybol Masa Tenisi Karate