Haz

Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ailesi olarak geleneksel hale gelen yıl sonu kahvaltı etkinliğimizi gerçekleştirdik. Yoğun ve yorucu geçen bir eğitim yılının ardından idareci, öğretmen ve diğer tüm personelimizin bir araya gelerek gerçekleştirdiği etkinlikte çok neşeli enstantaneler yaşandı.

May

Bursa'nın tek iletişim lisesi olmanın gurunu yaşayan Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Radyo - Televizyon ve Gazetecilik alanı öğrencileri ile birlikte İstanbul Medya gezisi düzenledik.

Haz

Teşriflerinden dolayı değerli misafirlerimize ve bu projenin hazırlanmasında emeği geçen tüm idareci öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Bütün bir yıl çalışan, yorulan ve emek sarf eden öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz. Mezun öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarılar dilerken; emeğini hiçbir zaman esirgemeyen tüm idareci ve öğretmenlerimize de teşekkür ederiz.

1. ABDULLAH YUMUK-10/F

2. EZGİ ŞEN   10/C

3. SEMA YETİM-   10/D

ORGANİZASYONU GERÇEKLEŞTİREN ÖĞRETMENİMİZ ÖMER DOĞAN´A TEŞEKKÜR EDERİZ.

Haz

4006 Tübitak Bilim Fuarları Çerçevesinde Gerçekleştirdiğimiz Proje Sergimizde Öğretmen ve ProjeÖğrencilerimizin Yaptığı Değerlendirme Sonucunda İlk Üç Sıraya Giren Projelerimiz Aşağıdaki GibiOlmuştur.

Haz

Radyo ve Televizyon, Gazetecilik ve Halkla ilişkiler Bölümü Öğrencilerimiz Eskişehir İletişim Fakültesini Ziyaret etti. İletişim Fakültesinin değişik yerlerini gezerek üniversite ortamını yaşayan öğrencilerimiz dersliklerde  de  ilk  deneyimlerini  yaşadılar.

Haz

Okulumuzda bu organizasyonun gerçekleşmesinde katkılarını esirgemeyen Bursa Yunus Emre Gençlik Merkezi' ne ve Bursa Gençlik ve Spor müdürlüğü' ne de ayrıca öğrencilerimiz adına teşekkürlerimizi sunarız.

Koza Kısa Film Yarışması

Deprem Tatbikatımız

Haz

17.05.2015 tarihinde yapılan Bursa Okullar Arası Gençler Satranç Turnuvasına katılan okulumuz 11-G sınıfı öğrencilerinden Gür Ozan BAYDAR Bursa 3. sü olmuştur. Öğrencimizi ve okul satranç takımını çalıştıran Muhasebe Finansman Öğretmeni Ersin YARDIM'ı tebrik eder, okulumuz ve öğrencilerimiz adına bu tür organizasyonlara katılımın artarak devam etmesini dileriz.

Haz

Son derece keyifli ve dolu dolu geçen bu gezimizin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm idareci ve öğretmen arkadaşlarımıza ve yoğun ilgi gösteren öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Atatürk'ün gençliğe armağan ettiği ve "Gençlik ve Spor Bayramı"  19 Mayıs tarihinin önemini ve değerini daha iyi anlayabilmek için okulumuz Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde coşkuyla kutlandı.

Haz

Bilinçli toplumların en güçlü silahı diye nitelendirdiğimiz turizm, bir ülkenin sahip olduğu maddi ve manevi değerleri, dünya uluslarına tanıtan en iyi tanıtım aracı ve gelir kaynağıdır.. Dünyanın birçok medeniyetine ev sahipliği yapmış, doğal bir müze olan Anadolu'muz, sahip olduğu doğal, tarihi, kültürel değerleri ile dünyanın en zengin turizm hazinesine sahiptir.

May

Öğretmen Voleybol Takımımız Yıldırım ilçe Milli Eğitimin düzenlediği  ve okulumuzun organize ettiği turnuvada nağmalub olarak finallere yükseldi. Takımdaki öğretmenlerimize başarılı performanslarından dolayı teşekkür eder finallerde de aynı başarıyı göstermelerini temenni ederiz.