May

Bu başarıda emeği geçen başta Okul Müdürümüz Sayın Mehmet Akif BİNGÖL olmak üzere; idareci , öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

İlçemizde Düzenlenen Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvası Şube Müdürümüz Cengiz AKBULUT'UN yaptığı açılış konuşmaları ve tüm okul takımlarına başarı dilekleriyle başladı. Açılışta Okul Müdürümüz Mehmet Akif Bingöl'de sosyal etkinliklerin önemine değinen bir konuşma yaparak başarı dileklerini tüm okullar adına iletti.

May

Nilüfer Belediyesinin her yıl geleneksel hale getirdiği müzik yarışmasında Okulumuz Müzik Gurubu Öğrencileri Beste Kategorisinde birçok okul arasından finallere kaldı. Daha öncede Osmangazi Belediyesinin düzenlediği ''2015 Genç Star Müzik Yarışmasında'' Beste kategorisinde Birinci olan okulumuz Nilüfer Liseler Arası Müzik Yarışmasında da Finallere kaldı

May

Özel Sınav Fen Lisesinin  Düzenlemiş Olduğu Yarışıyoruz- Sosyalleşiyoruz Bilgi Yarışmasına  Öğretmenimiz Turhan Köroğlu Danışmanlığında Katılmış Olan Öğrencilerimiz Beyza Ceren Çalış, Batuhan Mutlu Ve Evin Deniz,  23 Grup Arasında Tek Meslek Lisesi Olarak Okulumuzu Başarıyla Temsil  Etmiş Ve 11. Sırada Yer Alarak Yarışma Finalini Az Bir Farkla Kaçırmıştır.  Katılımlarından Dolayı Öğrencilerimize Teşekkür Eder, Başarılarının Devamını Dileriz.

May

Öğrencilerimizin Kişisel gelişimlerini arttırmak amacıyla düzenlediğimiz etkinliklere bir yenisini daha ekledik. ''Empati ve Ön Yargı'' Seminerine katılan öğrencilerimiz çok değerli bilgiler edindiler. Seminerin Organizasyonunu yapan Yıldırım Belediyesine ve değerli bilgileriyle semineri veren Sayın  Berrin Bilgi hocamıza teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

May

Masa Tenisi Turnuvasına Katılan Öğretmenlerimize Teşekkür eder İlçe ikincisi olan Büro Yönetimi Öğretmenimiz Ömer Doğan' ı Başarısından dolayı Tebrik ederiz.

May

Tan Okullarının Düzenlemiş Olduğu Kitap Okuma Yarışmasına Öğretmenimiz Turhan Köroğlu Danışmanlığında Katılmış Olan 10/C Rtv Sınıfından Ayşenur İdris Ve Meltem Bizimtuna Okulumuzu Başarıyla Temsil Etmiştir.  Katılımlarından Dolayı Öğrencilerimize Teşekkür Ederiz.

Nis

28 NİSAN´DA RADYO TELEVİZYON, GAZETECİLİK VE HALKLA İLİŞKİLER BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ VE SPORCU ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞACAK OLAN RİNG SPORLARININ EFSANE YAPIMCISI VE SPİKERİ BİLGEHAN DEMİR´E ŞİMDİDEN ÇOK DEĞERLİ KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDER ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ.

Nis

21 Nisan 2015 Salı günü Barış Manço Kültür Merkezinde yapılacak olan finalde öğrencilerimize başarılar diliyor ve bu başarıda emeği geçen okul idaresi öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Öğrencilerimize Okullar Hayat Olsun Projesi Kapsamında, Yıldırım Belediyesi bünyesinde açılan Evlilik ve Aile Okulu Kurumu koordinesinde Aile İçi Etkili İletişim Semineri Verildi. Sunumlarıyla Öğrencilerimizin beğenisini kazanıp büyük ilgisini çeken Murat ERCAN ve Mehmet İNKAYA' ya değerli bilgileriyle katkılarından dolayı teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.