Ekm

Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde doğal afetlerle mücadele kapsamında kurulan Yıldırım Tim “AFAD’A HAZIRIZ PROJESİ” kapsamında Bursa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nde hazırlık eğitimine katıldı.

Ekm

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılı çalınan ilk ders zili ile başladı.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılı öğretmenler toplantısı Okul Müdürümüz Ömer Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi.

Tem

Okulumuzun Müdür Yardımcısı Asuman ÖZŞİMŞEKLER’in danışmanlığında yürütülen Inter- Organ Journey Of Chemıcals adlı proje sona erdi.

Haz

Bursa Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kalder Bursa Şubesi tarafından düzenlenen Mükemmellik Ödüllerinde en iyi seviye olan Kalite Büyük Ödülü ile ödüllendirildi. Ödül töreni 1 Haziran 2023 tarihinde Almira Otel'de gerçekleştirildi.

Haz

Okulumuz edebiyat öğretmeni Zeynep Öz koordinatörlüğünde  okulumuz konferans salonunda şiir dinletisi etkinliği gerçekleştirildi.

May

Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi eTwinning’de yeni başarılara imza atmaya devam ediyor.

May

Okulumuzda 2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılı 2.Dönem veli toplantısı velilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

May

Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri kapaklar mama olsun kampanyası başlattı.

May

Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gazetecilik Öğrencilerinin hazırlamış oldukları Kültür-Sanat içerikli dergisi  ‘12 PUNTO’ yayınlandı.

May

Katıldıkları tüm spor branşlarında derecelerle dönen Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Okul Sporları Türkiye Şampiyonasında büyük başarı elde etti.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda düzenlenen çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

May

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlı Alanı 11. sınıf öğrencileri  Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Alan Şefi Ömer DOĞAN, Alan öğretmenleri Asuman YÜCE ŞENER ve Şenol YEŞİLOĞLU yönetimin de SGK Bursa İl Müdürlüğüne kurum ziyareti gerçekleştirdiler.