May

Öğrencilerimizin Kişisel gelişimlerini arttırmak amacıyla düzenlediğimiz etkinliklere bir yenisini daha ekledik. ''Empati ve Ön Yargı'' Seminerine katılan öğrencilerimiz çok değerli bilgiler edindiler. Seminerin Organizasyonunu yapan Yıldırım Belediyesine ve değerli bilgileriyle semineri veren Sayın  Berrin Bilgi hocamıza teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

May

Masa Tenisi Turnuvasına Katılan Öğretmenlerimize Teşekkür eder İlçe ikincisi olan Büro Yönetimi Öğretmenimiz Ömer Doğan' ı Başarısından dolayı Tebrik ederiz.

May

Tan Okullarının Düzenlemiş Olduğu Kitap Okuma Yarışmasına Öğretmenimiz Turhan Köroğlu Danışmanlığında Katılmış Olan 10/C Rtv Sınıfından Ayşenur İdris Ve Meltem Bizimtuna Okulumuzu Başarıyla Temsil Etmiştir.  Katılımlarından Dolayı Öğrencilerimize Teşekkür Ederiz.

Nis

21 Nisan 2015 Salı günü Barış Manço Kültür Merkezinde yapılacak olan finalde öğrencilerimize başarılar diliyor ve bu başarıda emeği geçen okul idaresi öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.